Τα Αιγαιοπελαγίτικα Σπίτια, γίνανε από τον Σταύρο και την Αγγελικούλα Βεργή με αγάπη και ευαισθησία στην παράδοση, σε μια από τις ωραιότερες γωνίες του Νησιού της Καλύμνου στην Συκιά, ανάμεσα Μυρτιές και Μασούρι.

Έχουν καταπληκτική θέα προς το Νησάκι Τέλενδος (απέναντι). Η Δύση του Ηλίου χαρίζει εικόνες αξέχαστης ομορφιάς, που απολαμβάνεται από όλα τα μπαλκόνια και τις βεράντες.

Σε απόσταση 3-5 λεπτών υπάρχουν υπέροχες παραλίες όπως το Μασσούρι των Μυρτιών και η Συκιά.

Το νησιώτικο στυλ με χτιστά κρεβάτια – πέτρα καρύστου στα πατώματα – πάγκοι κουζίνας άνετοι σε νησιώτικο στυλ, κουρελούδες χειροποίητες και απλά αξεσουάρ στον εσωτερικό χώρο συνθέτουν μια πολύ όμορφη εικόνα Νησιού.

Δεν λείπουν βέβαια – το ψυγείο – A/C – TV – σεσουάρ μαλλιών και σκέυη κουζίνας και ζεστό νερό πάντα.

Οι εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι άνετοι και βεράντες φθάνουν τα 35-40 τμ. Υπάρχει και Παιδική Χαρά


Η θάλασσα απέχει περίπου 45 μ., επίσης σε απόσταση 120 μ. από τις καλύτερες παραλίες του Νησιού Μασούρι – Μυρτιές. Τα Αναριχητικά πεδία απέχουν 300 μ. περίπου. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά Ξενοδοχεία – Εστιατόρεια – Bar – Τουριστικά καταστήματα – Γραφεία Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Scooters – Βάρκες και Disco κοντα μας (κλειστή ηχομονομένη). Υπάρχει στάση λεωφορείου στα 25 μ. Επιλέγοντας τα Αιγαιοπελαγίτικα Σπίτια για τις Διακοπές σας με το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσουμε για τις καλές διακοπές σας.

Τα διαμερίσματα διατίθενται ολοκληρό το χρόνο σε καλές τιμές.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπο μας.